Akció -29%

Szericin tartalmú selyemgubóból készült arctisztító és -ápoló (Kookuun) – 10 darab

2 500 Ft

A gubókban található hatóanyag, a szericin, pár perces forró vizes áztatás során kioldódik a szálakból, így később, a tisztítás során a bőrbe jut. A Kookuun kozmetikai selyemgubói ezért nem csak tisztítják, de ápolják is az arcbőrt, hiszen a szercicin egy természetes UV-védő és hidratáló anyag, ezáltal pedig gátolja az öregedést és ránctalanít is.

Leírás

A Kookuun egy teljes egészében természetes, selyemgubóból készült termék. A gubókat kizárólag eperfalevéllel táplált selyemhernyók szövik, amelyeket itt Magyarországon neveltek.

A gubókban található hatóanyag, a szericin, pár perces forró vizes áztatás során kioldódik a szálakból, így később, a tisztítás során a bőrbe jut. A Kookuun kozmetikai selyemgubói ezért nem csak tisztítják, de ápolják is az arcbőrt, hiszen a szercicin egy természetes UV-védő és hidratáló anyag, ezáltal pedig gátolja az öregedést és ránctalanít is. Ezért a termék tökéletes alternatívája a vattakorongoknak, illetve az ápoló krémeknek is, használata után, pedig speciális körülmények nélkül is tökéletesen lebomlik, nem termel hulladékot.