Akció!

Környezetbarát mosógél színes ruhákhoz citrusos illattal (Easy Fresh Sensy Fresh Sensitive)

900 Ft3 500 Ft

A szóda ereje mellett a Sensy Fresh is parabén-, formaldehid-, foszfátmentes. A speciális és modern
illatkompozíciónak köszönhetően öblítő használata nélkül is hosszantartó friss illatot biztosít.

Törlés
Cikkszám: BIECOEAS188000270240NK Kategória:

Leírás

A Sensy Fresh mosógélben tovább hangolták az összetevőket a tökéletes mosóhatás érdekében. Az Ön és a környezet védelme mellett nagy hangsúlyt fektettek az érzékeny bőr védelmére is. A szóda ereje mellett, a Sensy Fresh is parabén-, formaldehid-, foszfátmentes. A speciális és modern illatkompozíciónak köszönhetően öblítő használata nélkül is hosszantartó friss illatot biztosít.

1) A szóda erejével

A nátrium-karbonát, más néven szóda, egy közönséges régóta használt és nem veszélyes anyag, ami növeli a mosás során a kémhatást, ezáltal segíti a vízlágyítást és a mosásért felelős hatóanyagok aktívabb munkáját.

2) Foszfátmentes

Sok mosószerben nátrium-foszfátot alkalmaznak lágyításra. A foszfátok a környezetbe kikerülve a tavak élővilágának anyagcseréjét olyan mértékben felgyorsítja, hogy a tavak elmocsarasodnak, elhalnak. Emiatt mi nem alkalmazunk foszfátokat.

3) Parabénmentes

A parabéneket a mosószerek tartósítására hasznaálják sok esetben. Ezek a benzol-gyűrűs vegyületek sokaknál irritációt válthat ki, az emberi egészségre ártalmas is lehet. Emiatt mi nem alkalmazunk parabéneket

További információk

📦 Kiszerelés

1 liter, 3 liter, 4 liter, 5 liter