3 rétegű, 270 lapos toalettpapír (Crepto)

199 Ft

Magas minőségű, erős nedvszívó képességű, rendkívül puha tapintású, 3 rétegű toalett papír fóliamentes fogyasztói csomagolásban.

Cikkszám: BIECOOME0270104 Kategória:

Leírás

Környezettudatosság egyik nagyon fontos eleme, hogy szállítás közben is maximálisan kihasználjuk a rendelkezésünkre álló teret. Az általunk forgalmazott toalettpapír esetében ugyanarra a gurigára az átlagos darabszámhoz képest kétszer annyi lapot helyeztek rá, ráadásul mi ezt egy hatalmas dobozban, lényegében egy átlagos WC papírhoz mértem 180 darabosával (!) vesszük, magyar gyártótól. A minősége is kifogástalan, próbáld ki, teszteld le és ha tetszik, állj át ezen a területen is a fóliamentes, környezetbarát megoldásokra! Természetesen tetszőleges darabszám kérhető, akár kettő, akár 12.

A gyártó leírása: 100% cellulózból készült 3 rétegű WC papír a tradicionális magyar Crepto márkától. A termék 100%-ban hazai feldolgozású, a gyártó cég 100% magyar tulajdonban áll. Egy tekercs Crepto WC papír 270 lapból áll, a lapok hosszúsága 12,9 cm. A feldolgozás során nem használunk illat- és festékanyagot. A papírdobozok újrahasznosított és újrahasznosítható, 100%-ban lebomló alapanyagokból készülnek. A doboz konstrukcióját úgy alakítottuk ki, hogy annak alapanyag igénye a lehető legkisebb legyen, miközben figyelmet fordítottunk arra, hogy az áru teljesen illeszkedjen a raklaphoz. Így a raklapot a lehető legjobban ki lehet használni, ami szintén csökkenti a csomagolás ökológiai lábnyomát, ráadásul a tekercsek magas lapszámának köszönhetően kevesebb papírgurigát kell használnunk egy csomaghoz.