Easy Fresh Kft.

A gyártó bemutatkozása: Vegyészként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen és most is ott dolgozok főállásban, mint egyetemi adjunktus. Kb. 3 éve indult egyéni vállalkozásomban a célom az volt, hogy a nanotechnológiát alkalmazzak mosószerek gyártásához ezzel javítva azok mosó-, ill. baktériumölő hatását. Itt született meg a NanoFresh márkanév. Elindultam egy komplex, mégis egyszerű termékkel, az Easy Freshhel (nem nanotechnológiás) ahol arra törekedtem, hogy minél kisebb terheléssel legyünk a környezetre, bőrre, emberekre, gyerekekre, amellett hogy olcsó és hatékony terméket készítsek algyői kézműves üzememben. Az Easy Fresh-nél nagyon sok pozitív visszajelzés jött olyanoktól is akik már rengeteg mosógélt próbáltak, de többször kijött az allergiájuk egyéb termékekkel. Sok „mosipelusos” is minket választott. Volt, aki a fekete ruhájánál tapasztalta színmegtartó hatását. Az Easy Fresh sikereinek nyomán mentem tovább és születtek meg a további termékek: a mosógélek, öblítők és mosogatószerek. Hozzáteszem, hogy 2016 augusztusában megszülettek a hármas ikreink (Panni, Marci és Barni), így a sok mosás és bababarátság is ösztönzőül hatott a fejlesztésben. A flakonoktól és műanyag hulladékoktól, azok tengerekben való jutásának megakadályozása a családunk szívügye is, ezért jött a flakon visszavételes mozgalmunk is.

Termékeink alapanyagait fenntartható gazdaságok termelik, így biztosított, hogy esőerdőket és más állatvilágban gazdag területeket nem károsítanak és alkalmaznak a termeléshez. Ezek az anyagok egy japán cég ellenőrzött, RSPO tanúsítvánnyal rendelkező gazdaságaiból származnak. A Fresh termékek nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében.

A termékeink alacsony vegyianyag-tartalmúak, parabénmentesek, formaldehidmentesek, foszfátmentesek, enzim- és optikai fehérítőmentesek.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi év során 0, azaz NULLA kg hulladékot kellett elvitetnünk a megfelelő kezelőhelyekre, cégekhez! A legtöbb, gyártás és termék-csomagolás során keletkezett hulladékot felhasználjuk a webshopos rendelések csomagolásaira, a csomagok térkitöltésére. Szerintünk ez egy jó irány, amellett, hogy a mosószeres flakonokat, dobozokat visszavesszük, illetve, hogy a mosószeres flakonokat úgynevezett regranulált műanyagból (újrahasznosított hulladék műanyagból) gyártja beszállítónk!