Helló Földlakó!

Földünk védelme, gyermekeink jövője mindannyiunk kezében van. A ZöldFutár segítségével mostantól Te is tehetsz érte! Nézz szét többek között (alap)élelmiszereket és környezetbarát megoldásokat kínáló webáruházunkban, válogasd össze a kívánt termékeket és hétvégén bármikor jöhetsz is érte Gazdagrét szívében, a Törökugrató utcában.

Vidd házhoz a környezettudatosságot!

🌠 Kiemelt ajánlatok


Végkiárusítás

Kiszolgálás kizárólag a véges készletek erejéig az átvételért érkezés sorrendjében. Rendelés személyesen átvehető szombaton vagy vasárnap egész nap, egy vásárló által előre jelzett tetszőleges, de fix időpontban saját tárolókba itt: 1118 Budapest, Törökugrató utca 13.


ℹ️ A vásárlás módja, folyamata

 1. Jelen weboldalon (vagy akár a zoldfutar-kukac-bieco-pont-shop e-mail címre küldött üzeneten) keresztül tudod leadni rendelésed. A webáruházban a megadott mennyiségekből tudsz egyet vagy többet kosárba tenni, üzenetben tetszőleges, eltérő mennyiséget is megfogalmazhatsz.
 2. Amennyiben utólag újabb termékkel, termékekkel egészítenéd ki igényed, bátran megteheted a kiszállításig.
 3. Legalább ötezer forint értékű rendelés esetén a környékbeli kiszállítás díjmentes, minden egyéb esetben ezer forint.
 4. Azoknál a termékeknél, melyeknél tároló szükséges, két lehetőség van: vagy előre leadod a sajátjaid, vagy általunk biztosított, tisztított, onnantól kezdve a Te nevedre dedikált eszközökbe (főként üveg) biztosítjuk a kimérést és kiszállítást. A következő rendelésekor újabb tiszta tárolókat rendelünk Hozzád és a korábban kapottakkal visszacseréljük az átadás során.
 5. Fizetni előre, online, bankkártyával lehetséges.
 6. Kiszállítás cél szerint szintúgy környezetbarát megoldásokkal történik (gyalogosan vagy kerékpárral). Az alábbi átvételi időpontokból kérjük, jelölj ki a Pénztár oldal Megjegyzés rovatában egy számodra kedvezőt:
  • hétköznap reggel 8:00-8:30 között
  • hétköznap délután 17:00-19:00 között
  • szombaton reggel 8:00-10:00 között
 7. Kiszállítás 3 hét tesztidőszak és tapasztalatok alapján megszűnt, rendelést átvenni saját tárolóba szombatonként egész nap lehetséges a 1118 Budapest, Törökugrató utca 10. alatt, előzetes értesítés után.
 8. Elektronikus számlát közel a szállítás időpontjához küldünk, a termékek szavatossági idejét igyekszünk a számla tételeinél feltüntetni.

🛍 Minden termék

1–16 termék, összesen 239 db

1–16 termék, összesen 239 db